Monday, November 24, 2008

Sebentar di kedai gunting

..dok diam2...
..tebal betul rambut budak ni..
....biler nk siap ni.. dh penat nih
Cam best nengok dorang .. camna la rasenya ye..


Aku hepi bila....

....dapat makan donut J-Co... setelah sekian lama teringin............

....... merasai kelazatannya......

happy n damai bila.. melihat kehijauan alam....

happy n seronok tengok keletah si Izuddin @ Iddin....


to be continued.......



Friday, November 21, 2008

tudung dr Makkah






Musim Haji kembali ! Sedar tk sedar rupanya dh masuk musim haji .. sekejap betul masa berlalu .. rasanya mcm baru je lagi aku meninggalkan tanah suci Makkah pd Januari 2007. Ish, setiap kali my mind teringatkan Makkah, mesti air mata nk keluar.. Blog aku about my lifetime journey baru ajer di permulaan.. aku berharap dpt siapkan catatan perjalanan haji aku tu before the end of this musim haji.. insyaAllah !

Tonite, ada sket kenangan dari Makkah.. tudung turki !!!.. Tudung2 nih aku beli kat tepi jalan di Mina.. harganya 10 riyal sehelai.. berebut2 memilih, yg membeli kebanyakannya orang Mesia n Indon... Cuba cari di Makkah tapi tk byk pilihan masa tu..

Gambar2 tudung kat atas tu.. aku tujukan khas utk Norizah (yang suka sgt ngan tudung aku nih..heheh.. jgn jeles ye Iza..)..same to you Haryani (Yani !)..

Monday, November 17, 2008

Tk sempat nk update - Jln2 ke port dickson

Lately, terase sgt kebzian kat ofis.. lepas maghrib baru balik umah, sampai umah, masak, kemas2 sket, siap2 bhn mentah (cam kilang lak) tuk bekfes esoknya.. penatnya.. tk sempat nk update blog yg sememangnya tk seberaper nih..

Pagi semlm, gie opis jap,, bawak bodyguard aku yg 4 org tuh.. hehehe... dok sejam, terus bertolak ke Tiara Beach Resort.

Ngantuk la pulak, tk dpt nk tulis psl kat PD.. hopefully, mlm esok dpt ler...

Tuesday, November 4, 2008

Monday, November 3, 2008



Ari ni aku jadi full time housewife.. Izuddin demam kuat, so amik emergency leave, bwk g klinik, bagi ubat, tidokan... masak tuk lunch.. etc.. etc... (tenet tk lupa,,hehe)..

Oleh sebab biasanya aku balik lambat, lepas maghrib baru sampai umah, ari ni aku wat something special for my asben.. minum petang.. pisang goreng n kopi susu..
OK tak bang ??

Mase balik bentong last week







Saturday, November 1, 2008

Penat..




Weekend yang boring sebab pening kepala !! Rasa penat .. sebab lepas dua hari bergelut print cheques utk PCG maturity.. printer oh printer.. kenapalah ko buat perangai.. kene print chqs one by one.. mata aku pun dh letih bangat kot.,

Semalam pun dh mula rasa tk larat, tapi pegi juga company dinner..hehe.. kenapa ye aku pegi.. yang pasti bukan sebab Mawi yg datang wat performance.. tapi aku nak gak tengok dia nyanyi live.. huhu.. Apa2 pun salute lah Jaclyn Victor.. dia mmg besh.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...