Friday, November 21, 2008

tudung dr Makkah






Musim Haji kembali ! Sedar tk sedar rupanya dh masuk musim haji .. sekejap betul masa berlalu .. rasanya mcm baru je lagi aku meninggalkan tanah suci Makkah pd Januari 2007. Ish, setiap kali my mind teringatkan Makkah, mesti air mata nk keluar.. Blog aku about my lifetime journey baru ajer di permulaan.. aku berharap dpt siapkan catatan perjalanan haji aku tu before the end of this musim haji.. insyaAllah !

Tonite, ada sket kenangan dari Makkah.. tudung turki !!!.. Tudung2 nih aku beli kat tepi jalan di Mina.. harganya 10 riyal sehelai.. berebut2 memilih, yg membeli kebanyakannya orang Mesia n Indon... Cuba cari di Makkah tapi tk byk pilihan masa tu..

Gambar2 tudung kat atas tu.. aku tujukan khas utk Norizah (yang suka sgt ngan tudung aku nih..heheh.. jgn jeles ye Iza..)..same to you Haryani (Yani !)..

2 comments:

Adam Harith said...

From Mama Adam.. (Yanie daa)

Nurlee... frust betoilah..
Member I kat Saudi tu kata dia tak biasa nampak tudung tu kat tempat dia.

Katanya mungkin kat Mekah or Madinah byklah..

nurleeta said...

Ye ke...maybe gak sebb dh lama.. (Dec 06/Jan 07) beli tudung nih kat Mina.. klu kat Mekah pon, tk byk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...