Monday, October 20, 2008

LRT OH LRT


Malam ni, aku nk meluahkan perasaan...

Setiap ari,, g keje,, aku naik lrt.. alhamdulillah .. dgn adanya Putra LRT nih, aku tk perlu drive ke ofis.. klu drive, dgn traffic jam nya,, nak park kete lagi..

Aku cuma park kat Setiawangsa station.. RM3 sekali parking.. hmmmm.. dulu RM2 jer.. minyak naik,, parking kete pun naik rege..

Ya,, aku bersyukur dgn kewujudan LRT.. tapi pada masa yg sama.. byk cubaan & dugaan yg aku kene hadapi !!!

Setiap ari, lambat sket jer..punyalah panjang barisan.. org punyer la ramai.. dah la tren memang dah sedia penuh cam sardin. SEkian agak lama beratur, bila aku dh sampai yg depan skali,, rasa berdebar la pulak !!>. hish.. dapat ke aku masuk nih.. huhu..

Jgn tk tahu, kita kena ada skill camna nk menyumbatkan badan kita ke dlm tren. Klu kita takder skill ni, mmg susah ler kita nk sampai cepat. Anda perlu menolak sedikit org, dan tahan badan kita supaya tk terkeluar,, sehinggalah pintu ditutup.. & kene sentiasa bersedia bila pintu terbuka (spai kat mana2 stesen) supaya badan kita tk terpelanting !!

1 comment:

kamitaken a.k.a Lutfi Lokman said...

terima kasih kerana sudi berkesusahan bersama kami..hehehe..
terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...