Monday, February 9, 2009

Makan free..

Jumaat lepas, bang Mail menjemput sumer staff di Centralised Payment Unit, Etiqa makan kat restorannya di Serdang. Paginya, Zaini & bang Mat citer kat aku about nasi ayam kat situ yg sedap.. aku plan nak makan tu lah tengahari nanti..
Sampai masanya,, sampai kitorang kat sana.. fuyoo... lauk sumer besh tu.. langsung terlupa aku nk makan nasi ayam..



Isteri bang Mail, merangkap tokey rest.

Aku tengah makan, bang Mat kat sebelah dh siap pon..
Sopannya Zaini makan..ahaks..
Azie, Intan n Elly..sempat posing
Morly, Elly, Fendi n bang Mizie.. baru nk start makan..

4 comments:

MamaElla said...

Salam Nur,
Serdang kat mana eh? Nampak lauk-pauk di gerai nie sedap aje..
Mama memang suka makan digerai tepi jalan kalau dibandingkan makan di Rest...
Agak-agak Nur, kalau Mama dtg sana boleh ke Nur bawa Mama kegerai nie?

nurleeta said...

Mama,, Serdang ni kat Selangor, tak jauh dari KL juga..Kerabu mangga dia sedap sgt..hehe..InsyaAllah, boleh bwk dtg cni..gerai lain yg sedap pon boleh..

syahidd said...

Siyes kak, rosak keyboard saya kena air lior. Nak pulak bila scroll down nampak pulak sate. Balik mesia nanti memang kena pulun nih! Owhh..dulu, kalau pegi makan sate, gerenti haji samuri. Tapi bese la kak, jenama org kenal nih over shadow dari rasa dia.

nurleeta said...

hahaha.. nanti nk letak lagi byk gamba makan yg best2x..sate samuri tu kekadang rase sedap sgt, kekadang biasa aje..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...